Signature er et program for kryptografisk signering av data og bevis av identitet

Det brukes til:

  • Enkel og sikker signering av avtaler og transaksjoner.
  • Rask og sikker innlogging på nett.

Signature baserer seg på kraftige industrielle teknologier for å sikre at det aldri kan være noen tvil på hva som ble signert og hvem som signerte. Men samtidig er det såre enkelt i bruk, slik at vanlige folk nå endelig også skal få nyte godt av den sikkerhetsteknologien eksperter har brukt i åresvis.

Signature forandrer aldri på det original dokumentet når det signeres.
I stedet genereres en unik kryptografisk signatur hver gang du signerer,
ved hjelp av en hemmelig nøkkel som som bare du er i besittelse av.
Denne signaturen pakkes så inn sammen med originaldokumentet og en kopi av ditt personlige sertifikat. Mottakeren vil med dette lett kunne verifisere nøyaktig hva du signert, at det var du som signerte, og hvem du er.

Kom igang

Last ned programmet og se hvor lett det er å signere noe og verifisere en signatur. Programmet er gratis å laste ned og å bruke.

Når du er klar til å ta det i bruk "på ekte", skaffer du deg et verifisert sertifikat. Da kan du begynne å sende signerte dokumenter til hvem du vil, og etterhvert også logge deg inn raskt og sikkert på nettsteder.

Mottakeren trenger ikke ha eget sertifikat eller programmet installert for å verifisere din signatur. Signeringen kan til og med verifiseres direkte på denne nettsiden.

Signering og verifisering
(varighet: 26 sekunder)
Sikker innlogging
(varighet: 17 sekunder)

Last ned Signature

(programmet er gratis)

 

Verifisér signatur

(krever ingen installasjon)